top of page

CONSULTANȚĂ

Îți oferim expertiza noastră în business, branding și comunicare atunci când ai nevoie de claritate și direcție în deciziile tale strategice.

Fie că ai nevoie de o perspectivă din exterior sau de un specialist care să-ți ofere o direcție mai clară pe proiectele și business-ul tău, suntem aici să te ghidăm pentru ca tu să găsești răspunsurile potrivite pentru tine.

Foarte mulți antreprenori vin către noi și ne cer consultanță pe diverse subiecte:

  • pentru că doresc să schimbe aria de activitate și nu au claritate,

  • au nevoie de ajutor în definirea unor noi servicii și nu știu cum să le prezinte potențialilor clienți,

  • au nevoie de sprijin pe acțiuni concrete de marketing și comunicare,

  • au nevoie de o perspectivă din exterior pe anumite decizii strategice.

Pe lângă experiența noastră în branding și comunicare, îmbinăm elementele de coaching cu cele de consiliere psihologică, la care uneori adăugăm și câteva ingrediente „extra” pentru brainstorminguri, cum sunt exercițiile de gândire laterală, meditațiile sau tarotul. În final, urmărim să găsim soluțiile cele mai bune, iar tu să ai o imagine cât mai clară asupra pașilor pe care trebuie să-i faci mai departe.

SERVICII COMPLEMENTARE

COMUNITATEA 9
 

Aducem împreună antreprenori mișto, verificați de noi (și de comunitate), care fac treabă bună prin unicitatea și diversitatea lor.

TRAINING PERSONALIZAT

Creăm și livrăm traininguri de comunicare personalizate pentru startup-uri, soloprenori, companii și ONG-uri care vor să facă marketing etic.

SPEAKERI LA EVENTUL TĂU

Povestim despre experiențele noastre în business și comunicare la evenimente dedicate antreprenorilor și specialiștilor din industria noastră.

RESURSE
GRATUITE

Credem că prin colaborare putem crește mai mult decât prin competiție. Descoperă resursele gratuite pe care le creăm constant și pe care ți le oferim cu drag.

HAI SĂ NE AUZIM

Dacă ai nevoie de claritate în business și nu știi de unde să începi, ne-ai găsit. 

 

Hai să povestim despre planurile (afacerii) tale și să vedem care e cea mai bună variantă pentru tine.

US-cropped.png
bottom of page