top of page

Alexandra - trainer pentru oameni mici și mari


Adelina - contentwriter

Ajut adulții să înțeleagă cum funcționează mintea copiilor, în timp ce pentru cei mici creez contexte de joacă în care să-și exprime gândurile, să dezbată, să susțină discursuri, să capete încredere în ei, să se simtă văzuți și auziți.


În fiecare curs pe care îl susțin mă adaptez nevoilor participanților și îi invit într-o atmosferă care genereaza implicare prin joc cu scopul de a descoperi lucruri noi. Pe scurt, dau aripi gândurilor :)


Cum mi-a venit ideea de business

The juicy part - am născut :))) Când am devenit mamă, mi-am dat seama că misiunea mea este să ajut copiii. Mi-am dorit și încă îmi doresc să schimb ceva în educația din România.


Așa am ajuns să creez un curs care să le ofere voce copiilor într-un cadru sigur, în care să înțeleagă că este în regulă să fie ei înșiși. Ulterior, în tot acest proces, mi-am dat seama că pentru a ajunge la copii, am nevoie să ajung și să generez procese de conștientizare și la adulți.


Care a fost twist-ul pe care l-am adus în business-ul meu

Nu am amenajat mansarda, dar casa mi-a devenit birou. Am început timid, cu gândul că voi ține unul, maxim două cursuri pe săptămână. În perioada pandemiei, totul a înflorit și mi-am dat seama că doar asta vreau să fac.


Mereu îmi vin în minte cuvintele lui J.K.Rowling atunci când vorbesc despre drumul meu: ”I was someone with not much self-belief at all and yet in this one thing in my life I believed. That was the one thing in my life. I felt I can tell a story.”


Dacă e să vorbim și de insighturi care mi-au schimbat modul de a face business, probabil a fost momentul în care am realizat pe propria piele ce presupune să ai ca participanți prieteni și rude. Asta m-a ajutat să ma cunosc mai bine, sa am o discuție cu mine despre limite și cum să organizez grupele mai bine.

Ce obiceiuri sănătoase de business am

Răspund la mesaje doar in timpul programului și weekend-ul este doar pentru familie. Practic yoga și alerg măcar o dată pe săptămână, dimineața. Funny thought, în timp ce scriam am simțit puternic faptul ca sunt pe cont propriu, am business-ul meu.

Ce sfat aș da cu drag oricui

Tot efortul pe care îl depui azi va da roade. Cel mai important este să faci lucrurile de calitate și să fii consecvent. Ai încredere în misiunea ta.


Super-puterile mele

Devin cu ușurință copil alături de copii și îi ajut totodată să prindă aripi.


Cum pot susține oamenii din comunitate

Mă aduc pe mine, așa cum sunt, autentică. În mine este toată experiența pe care o am și o împărtășesc cu drag oricând.

bottom of page