top of page

Cristian - teacher, trainer, actor


Adelina - contentwriter

Îmbin experiența în arte teatrale și training în activitatea mea din cadrul Teach For Romania, dar și în alte proiecte în care aleg să mă implic cu drag.


Colaborez cu adolescenți, studenți și profesori în sesiuni de învățare autentică, atât prin training, cât și prin mentorat.


Ce fac mai exact: coordonez echipe, facilitez conversații de creștere, planific, construiesc relații, creez cadre de siguranță, ascult, empatizez și ghidez oamenii în procesul lor de dezvoltare.Cum mi-a venit ideea de business

După 10 ani de lucrat în Teatru (de la actorie, dramaturgie, regie și producție, până la cursuri și critică teatrală), am făcut un shift spre zona educațională prin programul de leadership oferit de Teach for Romania. Am lucrat 2 ani într-o comunitate vulnerabilă din Ilfov ca învățător, convins că profii din sistem nu-și fac treaba:-) Mă întrebam cum se mai poate raporta profesorul de azi la societate, dar și cum o ajută să obțină o conștiință de sine capabilă să modifice conținutul adesea superficial și generator de traume.


Răspunsul l-am găsit în profesorii din Teach for Romania. Am vazut atât de mulți profesioniști valoroși care uitaseră cât de buni sunt, de fapt. Așa am decis că vreau să le redau oamenilor cu care lucrez încrederea și să-i fac să se simtă văzuți, înțeleși și ascultați.


Care a fost twist-ul pe care l-am adus în business-ul meu

Orice twist pornește de la valori. În cazul meu, două valori m-au urmărit mereu: autenticitatea și incluziunea. Background-ul din Teatru mi-a întărit aceste valori și mi-a oferit resurse și abilități importante: prezență, inteligență emoțională, un mindset deschis, reziliență, reflecție.


Dincolo de toate aceste abilități formate, am învățat că există o știință/o cunoaștere care este dincolo de limbaj și care apare sub formă de grație. Cred că noi, oamenii, știm deja foarte multe lucruri pe care nu am aflat ca le știm încă. Eu pot să accesez uneori acest tip de cunoaștere, ceea ce poate fi un real avantaj în sesiunile de mentorat pentru a reveni mai ușor la o stare de bine atât de necesară.


Ce obiceiuri sănătoase de business am

Obiceiurile mele sunt în legătură directă cu valorile pe care mă străduiesc să le urmez. Sunt autentic și asumat în tot ceea ce fac. Un proiect are sens pentru mine atunci când simt că este aliniat cu misiunea mea, așadar un obicei de business sănătos este că nu mă implic în proiecte care nu-mi aduc bucurie și care, astfel, pe termen lung, îmi pot afecta starea de bine emoțională.


Ce sfat aș da cu drag oricui

Have fun at all costs and listen to your intuition.


Super-puterile mele

Conectez oameni cu încrederea că împreună putem reuși, cu răbdare și cu multă ascultare activă.


Cum pot susține oamenii din comunitate

Sesiuni de mindfulness.

bottom of page