top of page

REUNIUNEA
FEMININĂ

elements_d4.png
elements_d3.png
elements_d2.png
elements_d1.png

Cum totul se întâmplă cu un scop, sunt sigură că îl vei descoperi și tu pe cel din spatele curiozității tale foarte curând. Este posibil ca Reuniunea Feminină să fie exact ce ai nevoie. Sau, poate că este mai potrivit pentru o femeie dragă din viața ta. Află mai jos de ce.

CE ESTE REUNIUNEA FEMININĂ

Reuniunea Feminină este primul eveniment powered by Poarta 9, destinat femeilor care vor să se reîndrăgostească de ele și care caută o comunitate de femei la fel de faine alături de care să crească, să facă schimb de experiențe și de resurse. Scopul acestui retreat este, așadar, de a ne reaminti de toate laturile extraordinare din noi pe care uneori le reprimăm din teamă, rușine, sau din dorința de a ne conforma. Și de a le aduce într-un tot unitar – atât prin explorare individuală, cât și cu suportul grupului – pe care să-l iubim de-i sar fulgii 😊

 

Retreatul va fi primul pas dintr-un proiect mai amplu, menit să aducă împreună femei care știu că descoperirea de Sine este un proces continuu și care își doresc să se susțină reciproc în creșterea lor.

E PENTRU TINE DACĂ

elementss_3 copy 2.png
 • Ești o femeie mișto și simți că ai nevoie să-ți reamintești acest lucru
   

 • Ai nevoie de un time-out departe de zgomotul orașului, în care să te relaxezi și să te bucuri de tine
   

 • Simți că în ultimul timp, a fost mai mult vorba despre ”ceilalți” decât despre TINE și vrei să schimbi perspectiva
   

 • Vrei să te alături unei comunități de femei, pe care să le susții și de care să fii susținută
   

CÂND ȘI UNDE

Evenimentul se va desfășura în perioada 07-09 octombrie.

Vom lucra împreună într-o locație aflată la 2h30 de București, în zonele retrase ale Buzăului.

Aluniș Retreat se află în satul Aluniș, la scurtă distanță de Țara Luanei, Vulcanii Noroioși și alte ținuturi recunoscute pentru energia faină pe care o creează. Spațiul este într-o zonă ferită de zgomot, în plină natură și vine la pachet cu:

 • O pajiște super faină unde putem face mișcare și foc de tabără

 • Loc de pus hamace

 • Ciubăr

 • Terasă unde putem mânca în aer liber

 • Mâncare sănătoasă, gătită cu produse de la localnici

 • Terapie prin masaj, disponibilă pe tot parcursul retreatului

 • Un centru de arte în apropiere, unde se pot ține cursuri de olărit

STRUCTURA RETREATULUI

Structura retreatului va fi stabilită plecând de la nevoile fiecăreia dintre voi. Astfel, înainte de retreat, voi realiza câte o sesiune de tarot pentru fiecare participantă, pentru a identifica amprenta energetică unică și temele de lucru individuale.

Cu câteva zile înainte de retreat, vei primi informațiile, dar și o serie de teme de gândire și jocuri care să te ajute în explorarea de sine. Astfel, activitățile și fluxul retreatului vor fi stabilite pentru a se plia perfect pe ce aveți VOI nevoie.

În cadrul retreatului, vom lucra într-un mod relaxat, în ritmul grupului și vom alterna activitățile de lucru cu odihnă, joacă și distracție.

Ce vom face cu siguranță:

 • Vom descoperi arhetipurile femeii prin joc și ghidare psihologică

 • Plimbări în natură

 • Sesiuni de meditație

 • Foc de tabără

 • Stress release prin dans

 • Ritualuri de manifesting

 • Storytelling&sharing

 

La final, fiecare dintre voi va primi un goodie bag personalizat, care să vă reamintească de Reuniune. 😊

DE CE ESTE DIFERIT ACEST RETREAT

Ce se întâmplă altfel față de alte evenimente similare?

ÎNAINTE DE RETREAT
️⭐Fiecare participantă va beneficia de o sesiune de tarot și o citire energetică, pe baza căreia vom stabili temele individuale de lucru. Acestea se vor face remote, nefiind necesară prezența față În față.
️⭐Cu 3 zile înainte de începerea evenimentului, fiecare participantă va primi zilnic pe mail câte un exercițiu, informații utile sau o temă de gândire referitoare la feminitate, relația cu corpul, cu abundența sau arhetipurile feminine.

ÎN TIMPUL RETREATULUI
️⭐Vom avea tehniciană maseur dedicată la locație, care va realiza masaje cu uleiuri balineze (aduse în mod special din Ubud, Bali, pentru acest eveniment).
⭐️Vom avea alături o entuziastă a nutriției sănătoase, care ne va pregăti un ritual de wellbeing cu cacao și ne va învăța ce anume să mâncăm în funcție de perioada ciclului menstrual.
⭐️Vom avea la dispozitie pajiște, ciubăr, foc de tabără și loc cu hamace, special pentru momentele de relaxare.
⭐️Vom explora arhetipurile feminine pe o altă structură decât cea clasică (4 arhetipuri: inocenta, mama, amazoana și magiciana), respectiv vom aborda patternurile noastre prin perspectiva a 7 zeițe din mitologie. Vom vedea cum se manifestă acestea în copilărie, în tinerețe, la maturitate, la job și în relațiile de cuplu, ce anume le blochează și cum le putem echilibra.
️⭐Vom găsi legăturile dintre feminitate și abundență, semnificațiile ciclului menstrual raportat la fazele lunare și ce arhetip feminin este indicat să hrănim în funcție de faza în care ne aflăm.
️⭐Vom mânca doar mâncare sănătoasă, pregătită cu produse de la localnici.
️⭐Vom avea momente în care ne vom conecta cu copila noastră interioară prin dans, desen, scris sau joc de rol.
️⭐Vom învăța cum să ne conectăm cu intuiția și cum să facem curățări energetice.
️⭐La final, fiecare participantă va primi un goodie bag (cu surprize din Bali, dar nu numai). Fiecare cadou va conține atât elemente comune, cât și unele unice, iar fiecare participantă va alege intuitiv ce i se potrivește.

DUPĂ RETREAT
️⭐Fiecare participantă va beneficia de o ședință de coaching online gratuită, cu Alina Porumboiu (www.movimental.nl), terapeut și coach sistemic acreditat, cu peste 15 ani de experiență. Scopul acestei ședințe va fi de a sedimenta și de a clarifica aspectele lucrate la retreat.
️⭐Timp de o săptămână, fiecare participantă va primi remindere și teme de gândire cu privire la temele individuale și de grup abordate în retreat, pentru a ancora moduri de actiune mai sănătoase.

So share the news and bring a friend, we are waiting for you ✨

DETALII ORGANIZATORICE

COSTURI

Costul retreatului este de 1.550 RON și acoperă:

 • Cazare pentru 2 nopți în cameră dublă (de persoană). Te încurajez să vii cu o prietenă dacă vrei să împarți camera cu o persoană apropiată și dragă. Dacă, în schimb, vrei să stai singură în cameră, putem asigura cazare la o locație deținută tot de Aluniș, care se află la 10 minute de mers cu mașina. În acest caz, costul total al retreatului va fi de 1.750 RON.

 • Toate mesele pe parcursul celor 3 zile

 • Sesiunea de tarot pre-event

 • Activitățile din timpul retreatului și resursele necesare pentru desfășurarea acestora

 • Goodie bags la final de eveniment

 • O oră de coaching după eveniment cu Alina Porumboiu.

Vom avea și o terapeută maseur la locație – ședințele se vor achita separat la locație. Costul per sesiune de masaj (o oră) este de 200 RON.

REZERVAREA LOCULUI

Înscrierile la retreat se pot face în perioada 01 - 28 septembrie.

Rezervarea locului se va face prin achitarea unui avans de 600 RON, urmând ca diferența să fie plătită cu maxim 3 zile înainte de eveniment.

În cazul în care nu vei mai putea ajunge la eveniment, poți ceda locul unei prietene. Avansul nu se va returna decât în cazul anulării evenimentului sau dacă anunți în prealabil cu 20 zile înainte de retreat.
 

Număr maxim de participante: 10

Primele 3 participante înscrise vor primi BONUS și un exemplar din cartea Goddesses in every woman (Powerful archetypes in women’s lives), de Jean Shinoda Bolen.

Poarta 9 își rezervă dreptul de a selecta participantele.

TRANSPORT

Fiecare participantă își va asigura transportul. Pentru a facilita deplasarea pentru toată lumea, vom da strigare și cu o săptămână înainte de event pentru a vă putea grupa în mașini.

DESPRE MINE

Bună, sunt Mihaela – fondatoare POARTA 9 și inițiatoarea retreatului Reuniunea Feminină. Împreună cu colaboratoarele mele, voi fi alături de voi pe parcursul celor 3 zile pentru a vă crea cadrul perfect în care să conectați cu voi și să vă bucurați la maxim de momentele de relaxare.

Am pornit acest concept pentru că de ceva timp, observ tot mai mult femeilor în a-și face auzită vocea, de a ieși din tiparele cu care au fost învățate, dar și de a aparține unei comunități feminine în care să se simtă susținute. Așadar, dacă simți strigarea pentru a te alătura, te așteptăm să intri pe poarta nouă către reuniune 😊

mj3.png

Ce trebuie să știi despre mine:

 • Am absolvit Facultatea de Psihologie și Științele Educației și am un Master în evaluarea, diagnoza și psihoterapia cuplului, copilului și familiei.

 • De peste 10 ani, particip și ofer suport în organizarea grupurilor de femei, susținute de către colegele mele, psihologi cu peste 15 ani de experiență.

 • Fac sesiuni de tarot în care îmbin consilierea psihologică cu citirea energetică – poți afla mai multe pe www.tarotwist.com.

 • Joc poker de mai bine de 15 ani – se pare că fascinația pentru cărți s-a tradus în mai multe feluri în cazul meu.

 • Până de curând, am lucrat în PR&comunicare, iar acum am decis să pornesc un business propriu, care să fie aliniat cu valorile mele și în care să pot dezvolta comunități care funcționează prin colaborare în loc de competiție.

 

Pentru orice alte întrebări legate de eveniment, îmi poți scrie la mihaela@poarta9.ro.

COLABORATOARE

Cristina_edited.jpg

Cristina Niță

Pasionată de alchimia ingredientelor si a emoțiilor deopotrivă, drumul meu a început cu psihologia și a continuat cu bucătăria. 

 

Am lucrat în restaurante și am descoperit, exersat și iubit hrana vegetariană și vegană timp de 15 ani, observând cu atenție efectul ei în propriul corp. 

 

Am contribuit la nașterea proiectului Rawdia, intrând astfel în nișa hranei raw vegane, iar ulterior am călătorit prin toate tipurile de alimentație, ajungând să cred cu tărie în inteligența corpului, ca ghid suprem al fiecăruia dintre noi, cultivând și exersând zi de zi mâncatul intuitiv. 

 

Tot cu ajutorul intuiției, m-am apropiat de una din atracțiile mele dintotdeauna, fructul de cacao - eu nefiind iubitoare de dulciuri de fel. 

 

Boabele de cacao au devenit una dintre bucuriile mele – astfel, am început să cercetez mai mult subiectul și am început să creez ritualuri cu cacao. Am putut să fiu martora modului minunat în care putem îmbina intuiția cu natura, pentru a ne conecta mai puternic cu noi însene, pentru a ne crește creativitatea și pentru a crea un spațiu frumos de împărtășire la nivel de grup. 

 

Am observat efectul acestor ritualuri în diverse grupuri la care am participat și, ulterior, am dezvoltat lucrul cu cacao atât la nivel personal, cât și extins, în adunările noastre de suroritate.  

bottom of page