top of page

SPEAKERI LA EVENIMENTUL TĂU

Povestim despre experiențele noastre în business și comunicare la evenimente dedicate antreprenorilor și specialiștilor din industria noastră.

Credem că putem construi mai multe (și mai bine) prin colaborare decât prin competiție. Tocmai de aceea, suntem mereu deschiși să povestim despre ce a funcționat și ce nu în business-ul nostru, să venim cu studii de caz, dar și să ajutăm alți antreprenori cu idei și recomandări pentru comunicarea lor de brand.

Cel mai recent, am stat de vorbă cu peste 200 de antreprenori în cadrul STUP by Banca Transilvania, unde am „dat din casă” ce înseamnă „așa da și „așa nu” în comunicare.

SERVICII COMPLEMENTARE

COMUNITATEA 9
 

Aducem împreună antreprenori mișto, verificați de noi (și de comunitate), care fac treabă bună prin unicitatea și diversitatea lor.

CONSULTANȚĂ
1 TO 1

Îți oferim expertiza noastră în branding și comunicare atunci când ai nevoie de claritate și direcție. Așa vei lua decizii informate, bazate pe date, nu pe păreri.

TRAINING PERSONALIZAT

Creăm și livrăm traininguri de comunicare personalizate pentru startup-uri, soloprenori, companii și ONG-uri care vor să facă marketing etic.

RESURSE
GRATUITE

Credem că prin colaborare putem crește mai mult decât prin competiție. Descoperă resursele gratuite pe care le creăm constant și pe care ți le oferim cu drag.

HAI SĂ NE AUZIM

Dacă ai nevoie de un keynote aplicat despre comunciare sau business, ne-ai găsit. 

 

Hai să povestim despre planurile tale și să vedem care e cea mai bună variantă pentru tine.

US-cropped.png
bottom of page