top of page

EVENIMENTELE
POARTA 9

Dezvoltăm constant boot camp-uri și retreat-uri cu impact pozitiv pentru oameni și societate, atât pe teme de comunicare și business, cât și pe teme personale.

Tematicile evenimentelor noastre se nasc din expertiza noastră și a colaboratorilor noștri din Comunitatea 9, din lucrurile care ne pasionează. Vezi cu care faci clic și te așteptăm să facem (de)clicuri împreună.

EVENIMENTELE TALE, POWERED BY POARTA 9

În curând vei putea organiza propriile retreaturi, într-o locație dincolo de agitația Bucureștiului.

În ultimul timp, am descoperit tot mai mulți oameni / antreprenori (us included) care vor să organizeze teambuilding-uri, boot camp-uri sau retreaturi în locuri speciale, în afara Bucureștiului (si, doamne ajută, care să nu fie pe Valea Prahovei!), însă se lovesc de limitări când vine vorba de facilitățile oferite.

Pentru că știm cât de important este un loc cu vibe mișto, aflat în natură, care să te ajute să te deconectezi, suntem în proces de scouting pentru un spațiu pe care să îl construim noi și care să creeze contextul perfect pentru învățare și creștere.

Locul va fi dezvoltat sub conceptul și viziunea noastră, ca o extensie fizică a ecosistemului de business construit deja în online. Dă-ne un semn dacă ai deja o listă cu ce ți-ar fi util în spațiul respectiv ca să faci un retreat exact așa cum ți-ai dorit.

bottom of page