top of page

TRAINING

Susținem traininguri personalizate pentru startup-uri, ONG-uri, soloprenori și companii care vor să comunice etic.

Încă de la început, viziunea noastră a fost să construim un business care își spune povestea fără brizbrizuri, fără tehnici de scarcity și fără cuvinte rigide. Asta ne-a ajutat să punem bazele unei comunicări transparente, care să fie aliniată cu valorile noastre.

 

Așa am început să creăm și să ținem cursuri personalizate despre comunicare, branding, strategie sau lansarea unui business în organizații precum Teach For Romania, Impact Hub sau Școala de HR.

Fiecare curs a fost personalizat pe tipologia publicului căruia ne adresam, fie că era vorba de ONG-uri pe educație, startup-uri inovatoare în industria agriculturii sau companii care dezvoltă soluții sustenabile.

 

În plus, ne place să susținem bootcamp-uri cu impact pozitiv pentru oameni și societate, atât pe teme de comunicare și business, cât și pe teme personale – de exemplu, avem un astfel de event anual cu Comunitatea 9 de antreprenori.

SERVICII COMPLEMENTARE

COMUNITATEA 9
 

Aducem împreună antreprenori mișto, verificați de noi (și de comunitate), care fac treabă bună prin unicitatea și diversitatea lor.

CONSULTANȚĂ
1 TO 1

Îți oferim expertiza noastră în branding și comunicare atunci când ai nevoie de claritate și direcție. Așa vei lua decizii informate, bazate pe date, nu pe păreri.

SPEAKERI LA EVENTUL TĂU

Povestim despre experiențele noastre în business și comunicare la evenimente dedicate antreprenorilor și specialiștilor din industria noastră.

RESURSE
GRATUITE

Credem că prin colaborare putem crește mai mult decât prin competiție. Descoperă resursele gratuite pe care le creăm constant și pe care ți le oferim cu drag.

HAI SĂ NE AUZIM

Dacă vrei un training pe comunicare aplicat pe nevoile tale, ne-ai găsit. 

 

Hai să povestim despre planurile (afacerii) tale și să vedem care e cea mai bună variantă pentru tine.

US-cropped.png
bottom of page