top of page

Elena - trainer, coach, însoțitor de zbor interior


Adelina - contentwriter

Unii spun despre mine că sunt life changer, alții că sunt frecvența la care se cablează atunci când au nevoie de o perspectivă diferită sau de un boost de energie.


Mă găsești la intersecția dintre pragmatismul din business și convingerea că magia există. Pentru că am învățat că schimbarea sustenabilă are nevoie de amândouă.


Viața mea e definită de conexiunile faine cu oamenii pe care-i întâlnesc, iar când e vorba de business, lucrurile nu diferă. Fie că fac training pe soft skills, coaching sau grupuri de lucru cu metoda Constelațiilor de familie, oamenii sunt în centrul activității mele. ”I love puzzles and connecting the dots - and people are my favorite puzzle to solve.”


Cum mi-a venit ideea de business

Ideea nu mi-a venit, ci mai degrabă m-am trezit în ea :)


Nu am avut un target sau un plan de business, ci pur și simplu am mers către activitățile pe care le făceam cu plăcere și fără mare efort. Iar astea s-au transformat în timp într-un business - sau mai multe. Într-un sens mai larg, cred că misiunea mea personală m-a găsit pe mine. Eu doar am pus la schimb lumii ceea ce sunt.


Care a fost twist-ul pe care l-am adus în business-ul meu

Când am decis să renunț la business-ul meu orientat pe evenimente corporate, am decis să fac un shift asumat și am adăugat workshopurile de constelații în activitățile mele. Practic, mi-am îmbrățișat și identitatea de șaman, alături de cea de trainer de leadership. And I never looked back since :)


Ce obiceiuri sănătoase de business am

Nu cred că există un obicei de business care să fie exclusiv sănătos. Eu percep lumea mai degrabă prin prisma principiilor yin și yang, decât în adevăruri absolute. Ce am observat însă că ajută că mă țin foarte aproape de oameni, autentică și în mișcare/acțiune.


Ce sfat aș da cu drag oricui

Obișnuiesc să mă țin departe de sfaturi nesolicitate. Deci dacă ar fi unul, ar fi fix ăsta: nu da sfaturi nesolicitate :))


Super-puterile mele

VĂD oamenii, și cred că mă pricep destul de bine să îi ajut să se vadă și ei pe ei. Și cred că mai am o abilitate destul de bine antrenată de a vedea atât imaginea de ansamblu, cât și micile detalii ascunse.


Cum pot susține oamenii din comunitate

Prin superputerile de mai sus. Plus faptul că mi se zice că sunt și un entertainer destul de priceput.

Comments


bottom of page