top of page

Andreea - Coach și trainer


Adelina - contentwriter

Creez contexte și experiențe de cunoaștere de sine, de creștere și evoluție personală. Prin procesul de coaching și tehnicile din NLP ajut oamenii să aducă claritate, să-și descopere credințele limitative și neproductive și să le schimbe.


Prin mindfulness îi învăț cum să-și liniștească mintea, să-și gestioneze eficient gândurile și să aducă pacea în suflet astfel încât să trăiască conștienți și prezenți ca să se bucure de fiecare zi, și să fie o inspirație pentru cei din jur.


Cred că mintea poate fi cel mai puternic aliat sau cel mai aprig dușman, de aceea este important să o antrenezi zilnic ca să lucreze în favoarea ta și nu să dea cu tine de pământ la fiecare nereușită.


Cum mi-a venit ideea de business

Prima interacțiune cu coachingul am avut-o în 2013, când fiul meu cel mare juca tenis de performanță. Mi-am dorit mult să-l susțin în momentele dificile, așa că m-am înscris la un curs susținut de un trainer din echipa lui Tim Gallwey. Am rezonat din prima cu conceptul de coaching, mi-a placut foarte si am văzut rezultate fantastice și la copil și la noi - părinții.


A doua interacțiune cu coachingul a fost mai mult dintr-o necesitate, din disperarea de a găsi o soluție eficientă. În 2017-2018 soțul meu a intrat într-un burnout cumplit, care a dus la o depresie majora. Se vedea de la o poștă ca nu este bine. Nu mai mânca suficient, era mereu trist și îngândurat, nu mai comunica decât strictul necesar, nu reușea să se odihnescă, și altele, iar el susținea că este bine, că nu are nimic, că mi se pare mie/nouă. Până la urmă, după o perioadă de vreo 3 săptămâni în care nu a reușit să doarmă decât 2-3 ore pe noapte a ajuns și el la concluzia că nu este deloc bine și că are nevoie de ajutor specializat. Am început cu psihoterapie individuală și de cuplu, am căutat tratamente holistice care să ne suțină corpul, mintea și sufletul. După cca 6 luni a zis că nu rezonează cu psihoterapia. Este mai bine și nu mai merge, dar că este dispus să încerce și altă formă de dezvoltare personală.


Așa au intrat în scenă cursurile de dezvoltare personală. Primul la care am participat a fost fascinant pentru noi. A fost susținut de un coach care a știut cum să atingă inimile oamenilor. S-a simțit omul meu ca peștele în apă, pentru că vedea că nu este singurul om cu probleme, învața din poveștile celorlalți, avea conștientizări noi și pleca cu cel puțin o acțiune concretă de pus în practică. Și, încet încet, cu răbdare și lucru conștient, lucrurile s-au așezat. Noi ne-am transformat și am devenit mai înțelepți și mai uniți.


M-au bucurat toate aceste experiențe și mi-am dorit atunci să fiu și eu coach transformațional, într-o zi, să ajut oamenii să aducă bucuria în sufletele lor.


Până la finalul anului 2020, acea dorință a rămas doar un gând. În noiembrie 2020, într-o dimineață geroasă de iarnă, soțul meu a suferit un accident stupid, și a ajuns de urgență la spital. Era în plină pandemie și a fost cumplit. A trebuit să-i fiu alături, să-l susțin să-și gestioneze gândurile și să-și liniștească mintea, și eu pe a mea. Am lucrat mult cu mine, cu noi.


În ianuarie 2021 am decis să încep o nouă călătorie, să mă specializez în coaching și NLP, să devin trainer. Mi-am luat certificările internaționale pe care mi le-am dorit și am în tolbă instrumente care facilitează creșterea și evoluția.


Care a fost twist-ul pe care l-am adus în business-ul meu

Primii pași au constat în alegerea unor școli recunoscute internațional, cu studii de lungă durată. Aplicarea practică, în viața de zi cu zi, a cunoașterii dobândite. Obținerea certificărilor necesare. Mi-am amenajat un cabinet și o sală micuță și drăguță în care mă întâlnesc cu oamenii care vor să se cunoască mai bine.


Iubesc întâlnirile față în față. Mă bucură și mă încarcă cu energie fiecare moment wow pe care îl trăiesc oamenii cu care interacționez. În business sunt provocări, viața este o provocare, dar așa creștem.


Am învățat că dacă îți dorești ceva cu adevărat, și faci pași mici, indiferent cât de greu și imposibil pare, visul tău se va împlini. Cu iubire, bunătate, iertare, răbdare, perseverentă și consecvență totul devine posibil.


Ce obiceiuri sănătoase de business am

Îmi respect principiile și valorile. Sunt organizată și punctuală, flexibilă și adaptabilă. Am grijă de mine ca să fiu un ghid bun pentru clienții mei. Dacă un subiect mă depășește sau nu este de competența mea, spun asta de îndată ce-mi devine clar. Mă pregătesc întotdeauna înainte de a intra într-o întâlnire. Practic zilnic anumite tehnici/ ritualuri de aducere în prezent și de liniștire a minții, pentru a putea fi în Aici și Acum.


Ce sfat aș da cu drag oricui

Antrenează-ți mintea, astfel, reduci zgomotul tumultos al gândurilor și auzi șoaptele sufletului tău ca să știi ce-ți dorești cu adevărat, pentru tine. Oferă-ți timp de calitate în fiecare zi, timp doar pentru tine. Fă ce te pasionează și iubești cu adevărat. Urmează-ți visurile chiar dacă par imposibile, pentru că orice vis imposibil devine posibil când acționezi cu determinare.


Super-puterile mele

Văd scânteia divină din om. Îi aud și îi respect nevoile. Mă adaptez și îl ajut să-și liniștească mintea și să reducă gândurile zgomotoase. Îl susțin să se cunoască, să se accepte, să se ierte și să se iubească așa cum este. Îl învăț cum să manifeste empatie și bunatate ca să-și scoată la iveală și să-și maximizeze puterea interioara, să se reconecteze cu Sinele lui ca să facă alegeri asumate și înțelepte, să trăiască împlinit.


Cum pot susține oamenii din comunitate

Ofer sesiuni de coaching sistemic sau coaching combinat cu Programare Neuro Lingvistica și/sau Mindfulness, în funcție de nevoia omului/grupului din fața mea. Pot crea programe de dezvoltare personală personalizate sau pot aduce programele pe care deja le-am livrat în alte contexte. Sunt deschisă la propuneri și colaborări. Cred că împreună putem face lucruri spectaculoase și de impact.

bottom of page