top of page
poarta 9 branding comunicare_comunitate-icon.png

Comunitatea 9

de antreprenori care fac lucrurile altfel

Aducem împreună antreprenori mișto, verificați de noi (și de comunitate), care fac treabă bună prin unicitatea și diversitatea lor.

poarta9 branding comunicare bg1-05

De-a lungul timpului, am avut norocul să cunoaștem oameni foarte faini, care au avut curajul să facă lucrurile altfel, sau care, pur și simplu, fac business într-un mod mișto. Ne-am dat seama că, prin ceea ce fac, oamenii din ecosistemul nostru sunt o (re)sursă de inspirație pentru comunitatea de business și nu numai. Și atunci ne-am gândit: cum ar fi să creăm un context în care să-i aducem împreună și în care să cunoaștem (și să susținem) pe alții ca ei?

Așa am decis să pornim Comunitatea 9 – un loc în care antreprenorii etici și out of the box să se conecteze între ei, să facă schimb de idei, să se susțină reciproc în proiecte, dar și în promovare.

poarta 9 branding comunicare naming slogan

Am redeschis înscrierile

Ne bucurăm că vrei să afli mai multe despre înscrierea în Comunitatea 9!

Ca să devii membru, va fi nevoie să parcurgem împreună următorii pași:

 1. Completezi formularul de mai jos

 2. Cu ajutorul lui, noi aflăm mai multe despre business-ul tău și decidem dacă suntem din același film

 3. Dacă răspunsul e pozitiv, te vom contacta și vom stabili un interviu (online sau offline), ca să ne cunoaștem și să descoperim omul din spatele business-ului

 4. Vei primi un o listă de întrebări de ghidaj, prin care să-ți descrii business-ul – așa vei ajunge pe site-ul nostru, în secțiunea Comunitatea 9.

poarta9 branding comunicare naming slonan

Ca să înțelegi mai bine cum funcționează procesul de selecție, uite criteriile pe care punem accent în etapa de screening:​

 1. Activezi de cel puțin 2 ani în industria ta

 2. Ai deja o bază de clienți fericiți care te pot recomanda cu încredere

 3. Etica este prioritară pentru tine – business-ul tău activează în legalitate, nu face promisiuni false și nu induce FOMO nefondat potențialilor clienți (ex: nu faci reduceri fictive)

 4. Activitatea ta nu rănește animale sau oameni, nu distruge habitate și nu încurajează folosirea resurselor neregenerabile (ex: nu extragi cărbuni)

 5. Business-ul tău are impact pozitiv asupra comunității - faci locul un pic mai bun decât l-ai găsit

 6. Dacă business-ul tău necesită certificări, poți atesta că într-adevăr te-ai pregătit și ai toate formările de care spui

 7. Opțional, dar de dorit: activitatea ta aduce inovație în industria în care activezi. Știm, posibilitățile sunt nelimitate, așa că uite câteva exemple mai mult sau mai puțin inventate:

  • Ai un coffee shop combinat cu o bibliotecă publică

  • Ai un after school care oferă și cursuri de yoga pentru copii

  • Combini auditul financiar cu coaching-ul

  • Ai o firmă de imobiliare și faci și recondiționări de mobilă

 Dacă bifezi cel puțin 5 din 7, așteptăm formularul de mai jos, completat de tine 😊

Cât te costă

Toate beneficiile de mai sus sunt incluse în abonamentul tău, pe care îl poți plăti lunar, trimestrial sau anual. 

€40
+TVA pe lună

Beneficiile tale

Noi credem că putem crește împreună prin colaborare și sharing de resurse, de aceea, punem la dispoziție tot know-how-ul nostru și o infrastructură ușor de folosit de comunitate. Uite ce ți-am pregătit și cât ar costa fiecare dintre beneficii dacă le-ai accesa la liber, fără o comunitate în spate.

Bootcamp anual

€1500

Ai locul asigurat în bootcamp, unde afli cum crești ca business și ca om. Noi venim cu know-how, tu plătești doar cazarea și transportul.

Sesiuni de grup

€1800

Ai 6 sesiuni de brainstorming de grup, în care găsim împreună cele mai bune idei și soluții pentru proiectele tale din perioada următoare.

Întâlniri regulate

€600

Ne întâlnim lunar online/ offline ca să ne conectăm, să stăm la povești și să ne cunoaștem dincolo de business-urile noastre. Drinks & dinner on us

Resurse umane

neprețuit

Credem că învățarea împreună e mai bună. În C9 ai acces la resurse de comunicare pe care le actualizăm constant, în funcție de nevoile tale.

Antreprenor C9

neprețuit

Odată intrat în comunitate, ai propria pagină pe site-ul nostru și apari în newsletter-ul nostru ca expert validat și recomandat.

Punem inimă

neprețuit

Networking-ul e important, dar punem mai mult accent pe autenticitatea relațiilor - poți cere oricând ajutor concret, fie că ține sau nu de business-ul tău.

bottom of page