top of page

Silvia - Prof de mate neconvențional


Adelina - contentwriter

Susțin elevi de gimnaziu în explorarea tărâmului matematicii și-n a-și crește încrederea în capacitatea lor de a învăța această materie.


Folosesc abilități de coaching, tehnici de mindfulness și noțiuni de neuroștiință pentru a facilita, pe lângă dezvoltarea competențelor matematice, și dezvoltarea emoțională a copiilor cu care lucrez. De aici au apărut servicii precum: Programul MasterMath (meditații matematică & sesiuni de mentoring), Simulare Evaluare Națională, Training Gestionarea emoțiilor pentru examen.


Cum mi-a venit ideea de business

Businessul a venit ca urmare a pasiunii pentru domeniul educației, în care activez de peste 10 ani, combinată cu dorința de a avea libertate în a explora și a crea experiențe de învățare a matematicii care să aducă valoare și bucurie copiilor.


Care a fost twist-ul pe care l-am adus în business-ul meu

Să pun relația umană înaintea conținuturilor matematice și să pun copilul înaintea abilităților sale. Asta a însemnat să lucrez mult cu mine și să investesc în dezvoltara mea personală pentru a crea elevilor un mediu cât mai fertil pentru învățare și a-i putea susține și dincolo de domeniul matematicii.


Ce obiceiuri sănătoase de business am

Mă străduiesc mult să aduc profesionalism în businessul meu (să livrez servicii de calitate, să comunic asertiv) și să îmbunătățesc constant serviciile pe care le ofer. Totodată, mă ocup în continuare de dezvoltarea mea pentru că am realizat că atunci când eu cresc, businessul crește și el odată cu mine :)


Ce sfat aș da cu drag oricui

E acel sfat pe care am nevoie să mi-l mai reamintesc și eu: e ok să încerci, chiar dacă asta mai presupune și greșeli; e perfect în regulă să faci greșeli.


Super-puterile mele

Multă curiozitate, minte analitică, dar creativă, căreia-i place să se joace cu metafore și concepte; empatie și răbdare.


Cum pot susține oamenii din comunitate

Îmi place să-mi pun curiozitatea și abilitățile de coaching la treabă și să-i susțin pe alții în a descoperi noi perspective asupra unor situații/obiective :)

bottom of page