top of page

Gabriela - Coach, L&D manager


Adelina - contentwriter

Susțin femeile care sunt sau au fost în proces de divorț să găsească mai multă claritate, sprijin și să-și găsească direcția în această etapă complicată.


Cum mi-a venit ideea de business

Eram cu o prietenă la un show de improvizație. Îi povesteam că parcă aș face ceva cu comunitatea de femei - pe atunci aveam o șezătoare feminină. Ea m-a întrebat cum ar fi să fac ceva pe divorț. And the rest is history.


Care a fost twist-ul pe care l-am adus în business-ul meu

Sunt încă în etapa de rafinare a ideii, dar ce pot să spun este că am fost acolo, în vâltoarea divorțului. Am trecut, la rândul meu prin negură și vortexuri emoționale. Am avut nopți cu ochii în tavan în care mă întrebam „Eu cine mai sunt acum? Ce fac de acum încolo?”. Twistul pe care îl aduc ține de amestecul de experiență personală și formarea în coaching. Nu e doar despre emoții, dar nu e nici doar despre teorii din cărți.


Super-puterile mele

Alchimizez emoții, sunt coach și. în procesele mele, trecem de la heart-storming la heart-warming. Pe scurt, sunt un plantator de semințe de personal growth. :D


Cum pot susține oamenii din comunitate

Fac niște cozonaci aaamazing. Lăsând gluma și hobby-urile la o parte, sunt aici pentru voi cu sesiuni de coaching, training și consultanță pe zona de Learning & Development.

bottom of page