top of page

Ana Maria - psihoterapeut, coach


Adelina - contentwriter

Sunt persoana la care apelezi atunci când îți dorești o schimbare în viața ta, dar nu prea știi de unde să o apuci. Lucrând cu o abordare holistică, m-am specializat în integrarea minte – emoții – corp. Nevoia unei abordări holistice a plecat atât de la propria mea experiență, cât și cea a oamenilor cu care am lucrat pe parcursul anilor.

Am învățat că transformarea pe care mulți o căutăm devine accesibilă atunci când lucrăm atât cu gândurile și rațiunea, cât și reconectându-ne la corp, emoții, intuiție, și la resursele care vin de acolo.


Uneori, asta înseamnă să înțelegem cine suntem noi cu adevărat, dincolo de experiențele pe care le-am trăit până în acel moment sau ce am preluat din jurul nostru. Înseamnă să definim, poate pentru prima oară, ce avem noi nevoie și ne dorim, atât în viața personală cât și cea profesională.


Cum mi-a venit ideea de business

Crearea acestui business a fost reflecția devenirii mele proprii. Am pornit timpuriu pe calea dezvoltării personale, căutând metode care să mă ducă mai aproape de o viață bine trăită. Pe parcurs, mi-am dat seama că ce aveam de fapt nevoie era să descopăr cine sunt cu adevărat și să mă conectez la puterea și darurile cu care am venit pe lume.


Cea mai puternică lecție a venit pe parcurs în forma unei boli autoimune care mi-a transmis un mesaj clar: nu ești pe calea ta! Uneori, mesajele pe care nu le auzim devin din ce în ce mai evidente. Am cules de pe acest lung drum învățămintele care au ajutat cel mai mult, pe mine și pe oamenii cu care am lucrat până acum, și le folosesc cu recunoștință mai departe.


Care a fost twist-ul pe care l-am adus în business-ul meu

Am creat o metodă blândă și profundă care aduce oamenii mai aproape de ei înșiși și odată cu asta, mai aproape de ce își doresc cu adevărat. Asta înseamnă că pun laolaltă experiența din coaching, psihoterapie, tehnici experientiale și expresive, lucrul cu sistemul nervos, dar și experiența din business acolo unde e nevoie, pentru un proces cât mai ușor și eficient. Pentru tine, asta înseamnă că permitem întregului TU să se exprime așa cum ai nevoie pentru a ți se arăta propria cale.


Ce obiceiuri sănătoase de business am

Pe măsură ce mi-am dezvoltat încrederea în mine și în viață, mi-a venit mult mai ușor să iau decizii ghidată de intuiție și relația cu ceva mai mare decât mine. Una dintre întrebările de căpătai este: “ce pot aduce în lume acum, pentru a contribui cu ceea ce știu și pot?”. Astfel am fost condusă natural către locurile unde pot aduce cea mai mare valoare în fiecare moment.


Ce sfat aș da cu drag oricui

Să te cunoști cu adevărat este primul pas către o viață împlinită.


Super-puterile mele

Citesc printre rânduri, aud printre cuvinte și aduc la suprafață ce are nevoie să fie văzut pentru ca potențialul să fie manifestat.


Cum pot susține oamenii din comunitate

Pot oferi mentoring sau schimb de experiență pentru coachi, iar pentru non-coachi pot oferi suport pentru a-i susține să descopere creșterea și devenirea de dincolo de blocaje. Pe parcursul anilor am creat workshopuri pe teme cum ar fi: setarea obiectivelor sau dezvoltarea rezilienței.


Văd această comunitate ca un incubator în care putem crea proiecte noi, pe care să le testăm intern și să primim feedback valoros.

Comentários


bottom of page